Om oss

om-oss

T.M Raugstad AS er et selskap i kraftig vekst, vi startet opp i 2002 og har nå 22 ansatte med bred erfaring. Vår visjon er å utføre jobber av kvalitet til en god pris, sjekk ut noen av våre referanser her. Vi er en allsidig bedrift som tilbyr mange forskjellige tjenester, ingen jobb er for stor eller for liten. Les mer om våre tjenester her. Vi holder til i Rogaland og utfører jobber i hele fylket.

God pris

Målet vårt er å kunne utføre bra arbeid til en god pris. Det skal ikke koste skjorta å få noe reparert, bygget eller revet. Send oss en uforpliktende forespørsel her, så gir vi deg en pris.

Erfaring gir kvalitet

Våre ansatte har lang erfaring med det de driver med, da kan vi utføre jobber med god kvalitet. Resultatet skal være ordentlig, riktige materialer skal være brukt og kunden skal være strålende fornøyd. Skriv gjerne på vår Facebook side hva du synes om jobben vi har gjort.

Sertifiseringer gir trygghet

For din bedrifts trygghet passer vi på å ha nødvendige sertifiseringer og godkjenninger. Vi er godkjent renholdsbedrift, noe du kan lese mer om her. Også Asbest er vi godkjent av arbeidstilsynet å jobbe med, du kan lese mer om vårt arbeid med asbest her.

Miljøbeviste

Vi er opptatt av miljø og tar hensyn der vi kan. Vi er godkjent for håndtering av asbest, noe du kan lese mer om her. Ved riving av eldre bygg ordner vi miljøsaneringsrapport slik at avfall blir sortert riktig og at farlig avfall blir levert til riktig sted. Les mer om miljøsaneringsrapport her.

Avtaler for borettslag

Vi har avtaler med flere borettslag hvor vi på fast basis gjør alt fra å klippe plener, skrifte lyspærer, sette ut søppeldunker og reparerer. Dette kan også settes sammen med en renholdsavtale. Les mer om våre avtaler her.

Noen av tjenstene vi tilbyr: