Renhold

renholdsmaskin i lagerbygning, foto

Renhold på arbeidsplassen er viktig for trivsel og helse for de ansatte. Som godkjent renholdsvirksomhet kan vi garantere deg renhold etter arbeidstilsynets rammeverk. Det vil si trygghet for dere og for våre ansatte. Du finner oss i arbeidstilsynets register her. Vår visjon er å utføre arbeid av kvalitet til en god pris, send oss en prisforespørsel her, og få en god pris.

Renholdsavtale for bedrift eller borettslag

Vi tilpasser renholdsavtaler for din bedrift eller borettslag, da alle bedrifter har forskjellige behov. Renhold hos borettslag tilbyr vi ofte i sammenheng med vaktmestertjenester, les mer om det her. Alt fra vanlig renhold som vasking av gulv og pulter til rensing av matter og arbeidstøy kan vi hjelpe deg med. Send oss gjerne en forespørsel her.

Byggevask

Skal dere flytte inn i et helt nytt bygg anbefaler vi en skikkelig utvask først. Tak, vegger, karmer, vinduer, kroker og kriker blir grundig rengjort for støv og rusk som naturlig vil oppstå under byggeprosessen. Kontakt oss her og flytt snart inn i et gullrent nytt bygg.

Utvask av kontorer eller lagerbygg

Ved flytting er det som regel nok å tenke på, vi fikser utvask om det er kontorbygg eller lagerhall. Kontakt oss her for en god pris.

Fasadevask

Rogalandsværet legger tykke lag med sot på utsiden av byggene, for å vedlikeholde bygget best mulig og for se bra ut for forbipasserende anbefaler vi en fasadevask med jevne mellomrom. Ta kontakt med oss for en god pris her.

Hele Rogaland

Vi gjør renholdsjobber i Stavanger, Sandnes, Bryne og alle plassene rundt. Vi har utstyret i bilen og kommer der du holder til.