Bjerkreims Marken 2015

I år tenkte vi å gjør noe utenom det vanlige, ved å ha utstilling på Bjerkreims Marken 2015. Tanken var å få vist fram litt av det vi driver med.

Vi begynte helgen før markedet startet å sette opp enn stor hall på 8*8 m, den kledde vi med 8mm sandwich plater på tak å sidevegger, og stål plater med antikondens duk i rygg. Vi skulle vise godt igjen på markedet, noe vi også gjorde. Ønsker du tilbud på ny hall? Kontakt oss

Her hadde vi salg av Drutex vindu,  Europas største leverandør av plastikk vinduer/dører. De har også aluminiums vinduer å tre vinduer/ dører. Her var interessen stor og bestillingene mange. Ønsker du å bestille, få tilbud på vinduer/ dører så kontakt oss her

Folk kunne også gi bud på utstillingshallen, dette ble veldig spennende for mange, og var med på å lokke folk inn i hallen for å ta enn titt. Budene startet rolig på fredagen men tok seg opp på søndagen. John Kjetil R. Sævik var enn ivrig bud giver og den heldige vinneren av bud krigen. Gratulerer.

Ønsker du tilbud på ny hall? kontakt oss

Dette er bare noe av det vi driver med, ønsker du å vite mer om bedriften, hva vi gjør, eller hvor vi holder til? Se våre tjenester her.

Vi vil få takke alle som var og besøkte oss, og takk for tre opplevelses rike dager på Bjerkreim marken. Vi satser på og ha utstilling neste år også.