Nye flotte vinduer i kjeller leilighet

Total forandring på stuen

Et av våre prosjekter denne uken har vert å sette inn nye vindu i en leilighet som ligge meste under overflaten, tidligere var det en veldig mørk kjeller med lite lys. Dette ble en total forandring, det ble en helt ny kjeller med store åpne vindu som ga mye lys inn. Ønsker du å bytte dine vinduer, ta kontakt med oss her.

Først startet vi med og grave ut et hull i plenen, her skal vi lage til enn liten terrasse som beboerne kan kose seg på. Vil du har utført en jobb som dette, kontakt oss her.  Så saget vi hull i betongen der vinduene/døren skulle være, da var halve jobben gjort.

Vi samarbeider med et vindusfirma i polen Drutex , de er Europas største leverandør av vindu og dører. Her kan du få vinduer/dører i akkurat de målene du selv ønsker, og i alle fasonger du måtte ønske, her er det ingenting som heter standard. Ønsker du et tilbud på vinduer/dører? Kontakt oss!

Vinduene ble satt inn, deretter var det bare fuging og listverk osv som var igjen. Hele jobben ble gjort på 1 1/2 dag, så effektive det er vi. Få tilbud på vinduer/dører, kontakt oss her.

 

Referanser

Forskjellige haller vi har satt opp

Her er noen av hallene vi har fått satt opp i 2016 Trenger du en hall så gi oss en…

Les mer

Best på Asbest

T.M.Raugstad har folk som er spesialiserte på asbestsanering. Det stilles strenge krav til håndtering av dette svært helseskadelige materialet, og…

Les mer

Makeover på Lura Turistheim

I over 60 år har Lura Turistheim servert oss god tradisjonell  hjemmelaget husmannskost. Jeg vil tro at alle har vært…

Les mer