Byttet ut vinduer og dører i et helt hus

Her står tiden aldri stille, et av våre prosjekt denne måneden har vært å byttet du vinduene og dører på et hus på Hommersåk. Ønsker du et tilbud på vinduer/dører?

Her fikk vi hele jobben, bestilling av vinduer og dører, til å sende 2 tømmermenn til å sette vinduene/dører på plass, og selvsagt fòring og listverket som måtte gjøres også. Trenger du en håndverker?

Kunden kom til oss for noen uker siden og ønsket å bytte ut alt av vinduer og dører. Huset var veldig gammelt og det hadde aldri blitt skiftet noe tidligere, vinduene var råtne, og vinden blåste rett gjennom huset. Ønsker du en befaring på din bedrift/ hus ?

Huset ble veldig annerledes med nye vindu/dører,  huset så mye yngre ut med enn gang. Det var noen veldig fornøyde kunder som kom hjem til nesten»nytt» hus. Ønsker du/dere en ny look på din bedrift eller hus?

Kunden skulle egentlig beholde hovedinngangsdøren, men fant ut at de ville bytte den også nå når alt annet var byttet. Så vi gleder oss til å sette den nye inngangsdøren på plass, når den kommer.

Trenger du nye vinduer til ditt hus eller bedrift?

Se før/etter bilder.